Mammut selger bredt!

16.03.2017

Den mest solgte boken i Mammutsalgets første uke er Sjarmen med tarmen av Giulia Enders. På andre- og tredjeplass på salgstoppen finner vi to barnebøker – Amuletten 1. Steinvokteren av Kazu Kibuishi og Gutta i trehuset med 13 etasjer av Andy Griffiths og Terry Denton.

I år er det totalt sett solgt flest barnebøker. Årets Mammutsalg inneholder barnebøker for alle aldersgrupper og her er det mulighet til å sikre seg bursdagsgaver til venner, klassikere og nyere barnebøker. Noe for enhver, sier Anne Jorunn Skogøy, prosjektleder for Mammutsalget.

Videre finner man også 8 romaner, hvorav 5 er norske, men det er italienske Elena Ferrantes Mi briljante venninne som flest har sikret seg av romaner. Videre blant Topp 30 finner du blant annet strikkebøker, kokebøker, dokumentarlitteratur, biografier og krim.

Det er enda flere dager igjen av Mammutsalget og det er mange godbiter igjen i bokhandlere rundt om i landet. Nå kan du jakte på godt lesestoff til påske, skaffe deg de bøkene du har ment å kjøpe lenge, eller gå på jakt etter nye forfatterbekjentskap. Fremdeles god mammutjakt! sier Skogøy videre.

 

Mammut Topp 10 – første salgsuke

1. Sjarmen med tarmen
2. Amuletten 1. Steinvokteren
3. Gutta i trehuset med 13 etasjer
4. Mi briljante venninne
5. Bror din på prærien
6. Historia om det nye namnet
7. Hvitt hav
8. Operasjon sommerøya
9. Slåttekar i himmelen
10. Klompelompe. Strikk til baby, barn og voksen

 

Mammutsalget varer til 18. mars.

Nøkkelord